Good morning sunshine!

God morgon på er! Nu inleder jag det sista av min lilla ledighet innan det är dags för jobb vid 15. Den här lediga veckan har bara susat förbi, så såvärst ledig har jag nog inte känns mig med alla tidiga mornar, flygtider och förplanerade aktiviteter. Helt sjukt men det har nog aldrig kännts så skönt att komma hem som det gjorde i söndags. I efterhand kändes det som en sådär bra idé att följa med på en så intentivresa när man är höggravid. Blev lite bökigt med mat, sömn och jag va tvungen att planera mitt dryckesintag oerhört detaljerat i brist på toaletter. Som sagt, inte optimalt för någon som är höggravid. 

Det märks för övrigt att det är mycket hormoner i omlopp nu. Jag fick tårar i ögonen och blev jätteledsen över att jag inte kunde äta varken drinktilltugget( en snitt med chevre och honungskräm och rostade valnötter och en med färskost och serranoskinka) eller köttet som serverades till varmrätt( kalventrecote och lammrostbiff). Så där stod jag med ett glas fanta och försökte hålla tillbaka tårarna, haha jag skrattar åt mig själv! 

Det blir för övrigt inget läkarbesök idag, min läkare är tydligen sjuk och det kan man ju inte göra så smycket åt. Så nu blir det istället 4 besök nästa vecka, 3 för mig (läkarbesök, ultraljud och barnmorskan) och ett för Jesper. Och nästa söndag åker vi till Spanien! Ska bli så otroligt skönt att bara få åka ner till något som känns så hemma och bara koppla av och stressa ner. 

Juste, flytten kommer inte hinna roddas till 1 juli, så planen är sista helgen i juli och/eller första helgen i augusti. Men vi kommer nog flytta till grejer hipp som happ innan dess så att stora lasset inte blir så stort. I helgen tänkte vi börja pack sånt som vi inte använder oss av dagligen, typ våra bokhyllor och min garderob. Är ganska uhm...begränsad ? Ja vi säger begränsad i mitt val av kläder just nu ändå liksom. 


Så här såg jag ut på midsommarafton panikköpte en klänning dagen innan och tyckte nog att den va ganska fin ändå.